Wat kost het?

Voor nu een eenvoudig antwoord. Niks. En het streven is om dit ook zo lang mogelijk zo te houden! Ik doe dit op vrijwillige basis naast mijn baan in het onderwijs. Ik hoop vooral dat we er veel buitenplezier voor terug krijgen.

Voor de oefeningen neem ik mijn eigen spullen mee, en daar kunnen we echt prima mee aan de slag. Maar als we op excursie gaan hebben we daar helaas niet genoeg aan. Een 3 of 4-tal tassen met basisuitrusting die klaar staan om mee op pad te gaan zou fantastisch zijn. Als het even kan voorkom ik dat iedereen meteen allemaal spullen moet gaan kopen.
Naast de aanschaf van spullen zullen er ook wat reiskosten bij komen als we op excursie gaan. Zeker voor de excursies dichtbij huis zullen die beperkt zijn.

Ik hoop voor de investeringen die we moeten doen en kosten die we gaan maken personen en bedrijven te vinden die hieraan willen bijdragen. Als de start er is en het enthousiasme groeit ga ik hier wat intensiever achteraan. Tot die tijd houden we het dichtbij, low profile en gaan we lekker aan de slag!

“…Ik hoop voor de investeringen die we moeten doen en kosten die we gaan maken personen en bedrijven te vinden die hieraan willen bijdragen…”

Ten slotte, niet onbelangrijk: mocht je nou een zak geld hebben liggen waar je vanaf wilt dan staat het je natuurlijk volledig vrij die te doneren, geen probleem 😜…

Comments are closed.